Meehelpen kan ook via een sponsoractie

Persoonlijke inzet van betrokken mensen is van groot belang voor de slagkracht van El Manguaré. Want we kunnen alleen structureel analfabetisme in Iquitos aanpakken als we medewerking ontvangen van mensen die er ook de schouders onder willen zetten. Dat kan als vrijwillige kracht in Iquitos, maar ook door je hier in Nederland in te zetten voor El Manguaré.

Wil jij El Manguaré helpen om wat meer aandacht én donaties te krijgen? Dan kun je ook een sponsoractie te starten.

Hoe werkt een sponsoractie?

Doe je mee met een wandel- of fietsvierdaagse, een hardloopwedstrijd, tennistoernooi of een ander sportief evenement? Laat je sponsoren voor elke afgelegde kilometer, de gehele afstand of ieder gespeeld uur. Je actie kan ook ludiek zijn, bijvoorbeeld samen de langste sjaal breien, met vrienden een groot schilderij maken of een ‘heitje voor een karweitje’ aanbieden. Vraag uw vrienden, familie en collega’s om uw prestatie te sponsoren en help zo mee om kinderen in Peru aan een geboortebewijs en basisscholing te krijgen.

Voorbeelden van sponsoracties voor El Manguaré

Sponsoractie Tineke

sponsoractie Egmond Halve marathon

Pubquiz fundraiser

Pubquiz Fundraiser voor El Manguaré

Start ook een sponsoractie

Voor het starten van een actie heb je niet veel nodig. Gewoon een leuk plannetje en een enthousiast verhaal om iedereen om je heen ook enthousiast te krijgen voor jouw actie. Dat kan natuurlijk via mond-op -mond reclame of door een zelfgemaakte flyer uit te delen. Maar je kunt ook via e-mail, Facebook en Twitter je actie onder de aandacht brengen bij vrienden en familie. Vergeet niet iedereen te vragen jouw prestatie te sponsoren.

We helpen je graag op weg

Breng ons ook even op de hoogte van je actie, want misschien kunnen we nog helpen om de actie onder de aandacht te brengen. Door bijvoorbeeld een webpagina aan te maken voor jouw sponsoractie. Of misschien kunnen we je aan wat El Manguaré informatiematerialen helpen. Neem gerust contact op via info@elmanguare.nl.