Pubquiz

PUBQUIZ voor El Manguaré
Zondagmiddag 10 november 2019
15:30 – 20:30
Den Haag

Het Peruaanse onderwijsproject “El Manguaré” van Yolanthe van de Graaff bestaat 10 jaar. En dat vieren we met een leuke muzikale Pubquiz met iedereen die Yolanthe en/of haar stichting een warm hart toedraagt. Jij komt toch ook?

Je aanwezigheid helpt het schooltje van El Manguaré in de junglestad Iquitos in Peru. Doordat een Nederlandse institutionele donateur zich uit de regio terugtrekt, dreigt één van de 3 klassen dicht te moeten. Deze kinderen belanden ongeschoold op straat. Wil je meehelpen om dit te voorkomen? Teken dan snel in voor een plek aan een Pubquiz tafel. Yolanthe kan er zelf helaas niet voor terugkomen uit Peru, maar is heel blij met je support.

Wil je Yolanthes werk steunen, maar ben je niet in de gelegenheid om te komen? Dan kun je de kinderen van Iquitos ook supporten door een gift te doen. Stichting El Manguaré is een ANBI en dus kan je gift aftrekbaar zijn. Nog leuker zou het zijn als je erbij bent op 10 november!

Een plek aan een Pubquiz-tafel kost 65 euro.
Dit is inclusief eten (tegen kostprijs) en een welkomstdrankje.

Twee zeer muzikale vrienden van Yolanthe zullen achter de piano kruipen. Meezingen is natuurlijk het leukst, dus zorg ervoor dat je stembanden gesmeerd zijn. Weet je nu al welke liedje je sowieso wilt horen, geef het hieronder alvast door aan ons.

Hoe kom je aan die leuke Pubquiz-winnende tafel?
1. Reserveer een plek aan tafel bij degene die jou hiervoor benaderde.
2. Bevestig je reservering met een betaling van 65 euro aan Stichting El Manguaré via deze Tikkie betaallink: https://tikkie.me/pay/746j45157fbnuheuhffr

Let’s play!

Datum: zondag 10 november
Tijd: 15:30 – 20:30 uur
Locatie: Restaurant Suzy Q, Doctor Lelykade 33-37, Scheveningen

1 thought on “Pubquiz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *