Stagebegeleiding

De studenten worden begeleid door Yolanthe van de Graaff, ontwikkelingspsycholoog (RUL). Yolanthe woont in Iquitos en is één van de oprichtsters van El Manguaré. Zij is zeer nauw betrokken, zowel op strategisch niveau als op operationeel niveau. De stageopdracht kan van te voren met haar worden besproken. Ook ondertekent zij vooraf het stagecontract.

Huisvesting

Yolanthe heeft de bovenste verdieping van haar huis vrijgemaakt voor stagiaires: een drietal kamers, een badkamer en een (deels) overdekt dakterras met een keukenblok.
Er is wifi. De stagiairs kunnen hier op zelfstandige basis wonen, de huur bedraagt eur.180,– per maand. Omdat de studenten bij Yolanthe in huis wonen is er veel overleg, niet alleen over de stage maar ook over andere grote of kleine dingetjes.

Natuurlijk worden de stagiaires bij aankomst van het vliegveld opgehaald en worden zij de eerste we(e)ken wegwijs gemaakt in Iquitos en bij El Manguaré.

Tips en ervaringen uitwisselen via Facebook group

Heb je vragen over je verblijf of voorbereidingen? Laat je toevoegen aan de Facebookgroep van Vrijwilligers & Stagiairs en krijg alle tips en hulp die je nodig hebt.