Stagebegeleiding

Wie stage loopt bij El Manguaré kan rekenen op een goede stagebegeleiding. Dit neemt ontwikkelingspsycholoog  Yolanthe van de Graaff graag zelf voor haar rekening. Yolanthe woont in Iquitos en is één van de oprichtsters van El Manguaré. Zij is zeer nauw betrokken bij de projecten, zowel op strategisch niveau als op operationeel niveau. Je stageopdracht en leerdoelen stem je van te voren met haar af. Ook ondertekent zij vooraf het stagecontract.
El Manguaré vraag geen kostenvergoeding voor de stageplaats. Tegen relatief lage kosten helpt de organisatie je met beschermde huisvesting.

Huisvesting

Yolanthe heeft de bovenste verdieping van haar huis vrijgemaakt voor stagiair(e)s. Er zijn 3 slaapkamers, twee badkamers en een (deels) overdekt dakterras met een keukenblok.
Er is wifi. Stagiairs kunnen hier op zelfstandige basis wonen. De huur bedraagt € 180,- per maand. Omdat de studenten bij Yolanthe in huis wonen, is er veel overleg. Niet alleen over de stage maar ook over andere dingen, groot of klein.huisvesting stage lopen in Peru

Natuurlijk word je als stagiair bij aankomst van het vliegveld opgehaald. Ook word je de eerste weken wegwijs gemaakt in Iquitos en bij El Manguaré.

Tips en ervaringen uitwisselen via Facebook group

Heb je vragen over je verblijf of voorbereidingen? Laat je toevoegen aan de Facebookgroep van Vrijwilligers & Stagiairs en krijg alle tips en hulp die je nodig hebt.