Meehelpen in Iquitos?

wil je meehelpen als vrijwilliger of stagelopen?

Wil je als vrijwilliger of stagiair meehelpen en aan de slag bij El Manguaré in Peru?

Dat is echt de moeite waard! Dat vonden ook de vrijwilligers die jou voorgingen.
Check hun reisverhalen maar eens en lees daarin hoe ook jij kunt meehelpen bij de ontwikkeling van deze jonge kinderen.

 

Sneak preview van wat je te wachten staat als vrijwilliger?

Meld je aan als vrijwilliger of informeer naar een stage.

vrijwilliger gezocht vrijwilligerswerk PeruStichting El Manguaré kan jouw hulp heel goed gebruiken. We hebben altijd behoefte aan mensen die meehelpen; vrijwilligers of studenten die een stageplaats zoeken in Latijns-Amerika.

Heb je een paar maanden de tijd en vind je het leuk om jonge kinderen te helpen bij hun ontwikkeling? Lees snel verder hoe je ons kunt helpen en zelf een onvergetelijke ervaring opdoet.

Hoi, ik ben Jade

Stilzitten is niet helemaal mijn ding en soms loop ik met mijn rug, achterstevoren naar je toe. Geef mij dan vooral een knuffel, want dat vind ik fijn. Op die momenten durf ik dan ook in je oor te fluisteren dat ik geen broodje mee heb gekregen van thuis, terwijl ik brood juist zo lekker vind… Wil jij dan geen broodje voor mij kopen? En als ik weer eens van de juf mijn naam moet schrijven, wil jij me dan een beetje helpen? Want dan kunnen we gezellig kletsen en wil ik weten waar je woont, wat je lievelingseten is en of je een keertje mee naar mijn huis wil. Ik woon namelijk samen met mijn grote zus en ben zelf ook een grote zus voor mijn klene broertje…. en binnenkort komt er nog een broertje of zusje bij.

Mijn mama is lief, kan lekker koken en ze spaart heel veel geld voor mij, omdat ik naar de dokter moet. Ik ben namelijk op mijn hoofd gevallen toen ik klein was en soms wordt het nog steeds zwart voor mijn ogen en lijkt het of ik even droom. Gek he? Gewoon midden op de dag. Maar wanneer ik mij goed voel, ren ik overal naar toe en wanneer de jongens mij duwen, kijk ik ze woest aan.
Laatst had iemand mijn sandalen gestolen en moest ik heel voorzichtig op blote voeten naar huis lopen. De volgende dag toen ik op school kwam had de juf mijn sandalen gevonden onder de grote tafel waar ik me wel eens verstop als ik geen zin heb in les. Oeps, ik denk dat ik ze daar ben vergeten. Maar nu kan ik gelukkig weer rennend naar school en rennend naar huis. … Kom je een keertje meerennen???