Tineke maakt Nieuwjaarsduik voor El Manguaré

Tineke kopje onder Nieuwjaarsduik

HET IS GELUKT!

Tineke bij NieuwjaarsduikJe gelooft het niet, maar mijn Nieuwjaarsduik was bijna niet doorgegaan. Twee dagen ervoor brak ik tijdens het schaatsen mijn pols. Dus in het gips. De dokter zei dat ik niet in het water mocht, maar ik liet me niet ontmoedigen en met behulp van een plastic zak kon mijn zielige hand droog blijven. Wel moest ik hem boven water houden (zie foto en tevens bewijs dat IK het was). Mijn fotografe had problemen met haar camera, zodat ik de duik nog twee keer moest overdoen.

Hartelijk bedankt!

Iedereen die mij aangemoedigd heeft en mijn duik gesponsord heeft, wil ik heel erg bedanken. Ik vond het koud maar wel écht de moeite waard. Want ik weet hoe graag de kinderen in Iquitos naar school willen gaan en dankzij Stichting El Manguaré kan dat.
Wij zijn nog niet uitgeteld, maar deze sponsoractie heeft in ieder geval € 3.000 opgeleverd voor het project van mijn moeder!!! Zij is dan ook ontzettend blij met deze actie en supertrots op mij. 😉 Iedereen die meegeholpen heeft:

Bedankt    –    Bedankt    –    Bedankt    –    Bedankt
Bedankt   –   Bedankt   –   Bedankt
Bedankt   –   Bedankt
Bedankt
:-):-*

Lees hieronder meer over mijn Sponsoractie:

Tineke maakt Nieuwjaarsduik voor El Manguaré

Ik ben Tineke en ik kom uit Iquitos. Maar nu woon ik hier in dit koude land. Mijn moeder is Yolanthe van de Graaff en zij doet echt veel voor kinderen in de armste buurten van Iquitos. Zij zorgt dat er goed onderwijs is en dat er geboortepapieren komen zodat de kinderen naar school mogen.
Tineke maakt koude Nieuwjaarsduik voor El Manguaré

Ik ben heel trots op mijn moeder en wil haar graag helpen vanuit Nederland. Daarom ga ik voor haar een Nieuwjaarsduik maken in de IJSKOUDE Noordzee. Ik ben gek, maar alles voor dit goede doel, toch?

Tineke Nieuwjaarsduik
En nu vraag ik iedereen die ik ken om mijn moedige, domme en koude daad te belonen met een warme donatie. Voor het project van mijn moeder uiteraard.

Sponsor mijn Nieuwjaarsduik

Klik op een van de onderstaande plaatjes en je bent echt binnen een 30 seconden klaar via de Tikkie betaalmethode. (Deze betaallinkjes werken niet meer)
sponsorbedrag 5 euro Nieuwjaarsduik Tineke10 euro voor el manguarédoneer 25 euro50 euro voor el manguare100 euro voor Tineke's sponsoractie

 

 

Staat jouw sponsorbedrag er niet bij? Kopieer dan dit rekeningnummer NL26RABO0132811405 en maak jouw donatie over t.a.v. Stichting El Manguaré.

Dank je wel!
Ik wens jullie een leuk en gelukkig 2018.

Tineke